woensdag 1 februari 2012

Op het eerste gezicht 2.Het project "Op het eerste gezicht 1" leverde vorige maand een kijkje op in de tuinen van maar liefst 13 bloggers. Zie de linkenlijst bij AnneTanne.
Voor de tuinen in februari komen de links en de toelichting hier.

Leuk om toch nog een licht besneeuwd geheel te kunnen fotograferen. De foto's zijn van gisterenmiddag. De eerste foto heb ik in de breedte genomen, dat geeft een beter beeld dan die van januari. De foto's zijn na aanklikken ook beter vergrootbaar dan de vorige keer. Ik heb gemerkt hoe leuk ik het zelf vind om de foto's van medebloggers vergroot te bekijken.
Hierbij ook een soort plattegrondje van de tuin, waarop de standpunten en de richting beter duidelijk worden van de eerste en de tweede foto.

7 opmerkingen:

 1. Mooie beelden!
  En ja hoor, op mijn blog is een linkerrijtje voorzien, maar blijkbaar was jou de 'mister Linky'-widget ontgaan... Daar kon je zelf je naam en de link naar je blogpost invoeren.
  Ik zal je snel toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé - die plattegrond is leuk! Ik ben op dit ogenblik ook wat plattegronden aan het tekenen, maar die van jou is tof! Met waterverf gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Biodiverse
  Dit was acrylverf, maar waterverf of plakkaatverf maakt niet veel uit. De randjes en de tekst met viltstift, en alles op A4 formaat. Scannen en verkleinen op de pc.
  Maar het ergst was om alles op een beetje passende schaal te krijgen...dat leek in de eerste versies nergens naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel handig dat plannetje, ik lees daar ook plantsoen; heerlijk woord vind ik dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuk plannetje erbij, mooi gedaan! En leuk om ook de andere tuinen te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n leuk plattegrondje! En wat een uitgebreide tuin hebben jullie! Heerlijk! Ik kijk al uit naar de eerste gezichten van de komende bloeimaanden ;-)
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen